Nieuws

Onze inpiratie, Onze producten in de wilde wereld

MODX standaard CMS systeem

Datum: 05 maart 18

Sinds kort heeft Create-by MODX is als voorkeurs CMS systeem. Het grote voordeel van dit systeem is zijn flexibiliteit. Van responisive websites tot Online magazines, MODX is de motor die op de achtergrond mee draait.

Wat is MODX

MODX is een open source CMS systeem. Open source betekend dat de broncode vrij en openbaar te verkijgen is. Een CMS systeem is een Content Management Systeem, hiermee verspreid je content naar verschillende web-applicaties.  Wereldwijd werken er duizende developers aan het doorontwikkelen van MODX

Waarom MODX

Er zijn veel verschillende soorten CMS systemen, denk bijvoorbeeld aan Wordpress of Joomla. Wat maakt modx nou anders? Het voordeel zit hem in twee onderdelen. Allereerst zijn flexibelheid, dit CMS systeem is met veel andere systemen te intergeren, zoals: Microsoft Dynamics, SAP, Nutshell, LiquidPlanner, MailChimp, ConstantContact, Exact Synergy en andere CRM- en ERP-systemen. Ten tweede snelheid, MODX is, in tegenstelling tot andere systemen, standaard uitgerust met een caching-systeem. Hierdoor onstaan er extreem lage laadtijden. 

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Of wil je gewoon onder het genot van een bakje koffie vrijblijvend jouw mogelijkheden bespreken