Branding

De vormgeving van elk merk (huisstijl) is net als het uitzoeken van een nieuwe jas: hij moet niet alleen functioneel en er leuk uitzien, maar vooral ook bij je passen. Niet voor niets zitten de op maat gemaakte jassen dan ook altijd het best. Met als gevolg dat jij, de drager, er de meest optimale uitstraling mee hebt. 

Om dit te realiseren weten we als geen ander dat dit ook het nodige van je vraagt. En wij als creators weten dat we daar flexibel mee om moeten gaan om "samen" de perfecte "jas" te maken.

Brand identiteit

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat je bedrijf meer een identiteit krijgt. Online en zowel offline moet hier een stroomlijning in zijn, om consistent over te komen tot je klanten. Wij kunnen je hiermee helpen ontwerpen een huisstijl die zowel online als offline te gebruiken is.

Door een stijlboek te maken van de organisatie is het ook mogelijk om consistent het merk te uiten aan het publiek. In dit stijlboek staan bijv. de verschillende kleuren, lettertypes en het logo voor de organisatie.

Service opmaat

Ieder bedrijf is anders. En heeft dus een andere behoefte aan producten. Wij van Create by weten dat als geen ander. Als u bijv. zelf het briefpapier wil maken en of drukken is dat geen probleem. Heeft u liever dat wij dit doen kan dat natuurlijk!

 Wij hebben diverse drukwerkpartners, waardoor wij scherpe prijzen hebben voor drukwerk.

Laatste projecten

We zijn nog druk bezig. Onze projecten komen ook snel online te staan ;)

Kunnen wij
je helpen?

Naar boven